vineri, 4 ianuarie 2013

Ciuperci umplute



Ingrediente:
  • 500g ciuperci
  • 100g cascaval afumat
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Mod de preparare:
  1. Spalam si curatam ciupercile de pielite, tocam piciorusele ciupercilor marunt.
  2. Umplem fiecare ciupercuta cu piciorusele tocate, potrivim de sare si piper si stropim cu ulei de masline.
  3. Punem tava cu ciuperci la cuptor, la foc potrivit pentru 10 minute.
  4. Dupa cele 10 minute, adaugam peste ciuperci, mararul tocat fin si cascavalul taiat cubulete.
  5. Mai lasam la cuptor 5-7 minute pana se topeste cascavalul.


2 comentarii:

  1. La multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani Mimmi si multumesc pentru urari. Un an nou plin de bucurii si tie.Te pup si eu cu drag!

      Ștergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************