joi, 29 noiembrie 2012

Salata de cus-cus cu peste afumat






Ingrediente:


  • 250 g cuscus
  • 250 g peste afumat
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • o legatura marar
  • ulei, sare si piper

Mod de preparare:

  1. Fierbem cuscus-ul conform instructiulilor de pe pachet.
  2. Spalam si curatam legumele , morcovul il dam pe razatoare, taiem ardeiul cubulete iar ceapa verde o taiem rondele mai mari.
  3. Punem intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei( de masline ar fi de preferat) si adaugam legumele.
  4. le lasam sa se inmoaie , adaugam cuscus-ul si catava linguri de apa in care a fiert si le lasam sa  fiarba max 10 minute(acoperim tigaia cu un capac).
  5. Adaugam pestele afumat taiat marunt,dar curatat de piele si oase, si mai lasam la foc inca 5 minute.
  6. Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat fin.
  7. Se poate servi calda cat si rece.


Un comentariu:

  1. A fost cam a treia oara in viata cand am mancat peste afumat, si prima oara cand m-am gandit ca e foarte gustos si ar trebui sa-l consum mai des. O reteta care sigur merita repetata.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************