Fursecuri Alba ca zapada
INGREDIENTE
Coji:
100g faina2 oua
60 g zahar tos
1 lingura ulei
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf sare
Crema:
150g mascarpone150g ciocolata alba
150g unt la temperatura camerei
1 lingurita esenta de vanilie
2linguri zeama de lamaie- sau dupa gust.
MOD DE PREPARARE
Coji:
Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui posh sau chiar cu o lingurita.Dam tava la cuptor, pentru 10 minute la 170grade.Dupa cele 10 minute, scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile sa se raceasca si abia dupa le vom scoate din tava.
Crema:
Topim ciocolata alba la bain marie.Amestecam pana cand ciocolata se va topi in totalitate.
Lasam ciocolata topita sa se raceasca la temperatura camerei.
Mixam untul pentru aproximativ 2 minute la viteza moderata a mixerului
.Adaugam crema de mascarpone si mixam doar cat sa o incorpororam si adaugam ciocolata topita care s-a racit la tempratura camerei si esenta de vanilie dupa care mixam pentru 10-15 secunde.
Umplem jumatate din cojile de fursecuri, le unim cu cele fara crema presandu-le putin si le tavalim prin nuca de cocos rasa.
Dam la rece pentru o ora-doua si servim. 😊
Cred că nici măcar cei care nu mănâncă dulciuri n-ar rezista! Super, Bravo!
RăspundețiȘtergere