Pasta de ton cu unt si capere





Ingrediente:

2 conserve de ton in suc propriu sau ulei,
100g maioneza,
 200g unt,
 Sare,
 Piper,
 Suc de lamaie dupa gust,
 Capere si codite de ceapa verde pentru ornat.

Mod de preparare:

Punem pestele intr-o sita sa il scurgem foarte bine de lichid.
 Adaugam maioneza si cu ajutorul unui blender de mana prelucram pestele pana obtinem o pasta fina.
Acum adaugam peste pasta de peste cu maioneza untul la temperatura camerei si mixam pana se incoroporeaza perfect.
Adaugam o lingura de suc de lamaie, asezanam cu sare si piper si dam pasta de peste la rece pentru o ora.

Servim cu ceapa verde si capere taiate marunt, sau nu :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare