Briose cu cascaval sau ''Briosele Ancutei''


 Ingrediente:

 200 g faina 1 lingura praf de copt 250 g cascaval 100 g branza telemea (cat mai uscata) 1 lingura zahar 1 ou 240 ml lapte 50 g unt un praf sare.
Mod de preparare:Amestecam faina cu zaharul,sarea, praful de copt si branzeturile rase. In alt vas amestecam oul cu laptele si untul topit,  toate la temperatura camerei. Dupa care turnam compozitia lichida  peste faina cu branzeturi si amestecam foarte bine.
Ungem cu ulei o tava de briose si punem cate o lingura  de compozitie. Dam la cuptorul preincalzit la 180°grade pentru 20-25 de minute sau pana se rumenesc. Sunt delicioase atat calde cat si reci.Sunt potrivite ca si gustare dar si pentru micul dejun. 
Sursa: www.retetepractice.ro



Comentarii

  1. Ca toate rețetele tale, îți fac poftă! Super! O să încerc să le fac și eu. 😊

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare