Salau de Nil la cuptor cu legume
Ingrediente
- 2x150 g file de șalău
- sare
- piper
- 6 felii de lămâie
- 3 roșii
- 4 căței usturoi
- 1 ardei gras roșu
- 1 ardei grad galben
- ulei
- câteva frunze de busuioc, după gust sau patrunjel.
Mod de preparare:
- Asezonam peştele cu sare şi piper după gust.
- Aşezam pe o hârtie
de copt, unsă cu ulei, feliuţele de lămâie şi
fileul de şalău taiat in fasii grosute sau il lasam intreg.
Adaugam deasupra peştelui feliuţele de roşii şi de ardei, precum şi usturoiul si maslinele, apoi înfăşoam foaia de copt şi dam la cuptor 10 minute.
Servim peştele cald însoţit de legumele coapte, peste care presaram patrunjel tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************