Salau de Nil la cuptor cu legume



Ingrediente

  • 2x150 g file de șalău
  • sare
  • piper
  • 6 felii de lămâie
  • 3 roșii
  • 4 căței usturoi
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei grad galben
  • ulei
  • câteva frunze de busuioc, după gust sau patrunjel.

Mod de preparare:
  1. Asezonam  peştele cu sare şi piper după gust. 
  2. Aşezam pe o hârtie de copt, unsă cu ulei, feliuţele de lămâie şi  fileul de şalău taiat in fasii grosute sau il lasam intreg.
    Adaugam deasupra peştelui feliuţele de roşii şi de ardei, precum şi usturoiul si maslinele, apoi înfăşoam foaia de copt şi dam la cuptor 10 minute.
     Servim peştele cald însoţit de legumele coapte, peste care presaram patrunjel tocat.

Comentarii

Postări populare