Piept de pui cu legume si garnitura de orez

Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa uscata sau 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 5 ciuperci brune
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura sos de soia-optional


Mod de preparare:
  1. Spalam pieptul de pui, il zvantam un pic cu un prosop de hartie si il taiem fasii sau cubulete.Amestecam carnea cu mierea, sare,  piper si sosul de soia.
  2.  Legumele le curatam si le spalam bine. Ceapa o taiem solzitori, nu foarte subtiri, iar ardeii si morcovul ii taiem fasii.
  3. Intr-o tigaie  incingem doua linguri de ulei si punem pieptul de pui.
  4.  Acoperim cu un capac, lasam pana ce se prajeste putin si il intoarcem pe toate partile. Il scoatem pe o farfurie.
  5. In tigaie adaugam ceapa, apoi restul legumelor. Daca doriti legumele mai moi, ii adaugati si putina apa. Le condimentam cu sare si piper.
  6. Amestecam din cand in cand si lasam sa se prajeasca bine.
  7. Cand sunt gata adaugam si puiul peste legume si le amestecam usor. 
  8. Se poate servi ca atare sau cu garnitura de orez basmati.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare