Piure de cartofi cu branzeturi la cuptor



Ingrediente:

 1kg  cartofi 
 300g branzeturi(cascaval, mozzarella, telemea)
            boia dulce
            lapte
            unt
           1ceapa mica
            sare 
            piper


Mod de preparare:

  1.  Fierbem cartofii taiati cubulete mici impreuna cu ceapa taiata in 4, in apa sarata.
  2. Scurgem apa de la cartofi si ii pasam.
  3. Adaugam sare, piper, boia si omogenizam.
  4. Adaugam si putin lapte, dupa preferinta si in functie de consistenta dorita.
  5. Banzeturile la taiem cubulete sau le dam pe razatoare si le amestecam cu piureul.
  6. Din loc in loc punem bucatele de unt si dam la cuptor, la foc potrivit pana se topesc branzeturile si se rumeneste usor.
  7. Se serveste cald.

Pofta buna!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant