Cartofi la cuptor cu kaizer
INGREDIENTE:
- 1kg cartofi
- 250g kaizer
- 2 linguri ulei de masline
- 20g unt
- sare
- piper
- cimbru
- patrunjel verde.
MOD DE PREPARARE:
- Spalam cartofii si ii fierbem cu tot cu coaja aproximativ 5 minute.
- ii curatam de coaja,ii feliem si ii punem intr-un bol.
- Asezonam cu sare si piper, presaram cimbru uscat, stropim cu ulei si adaugam si kaizer-ul taiat felii.
- Amestecam bine totul si ii rasturnam in tava unsa cu unt.
- Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam sa se coaca la 200°C timp de 10-15 minute
- Dupa acest interval de timp scoatem folia si ii lasam sa se rumeasca.
- La final presaram patrunjel verde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************