Prăjitură cu caise




Ingrediente:
 
  • 3 oua 
  • 125g faina
  • 225g zahar
  • 150g unt moale
  • 1 praf sare
  • 1/2plic de  praf de copt
  • 400g caise
  • 2-3linguri lichior de care aveti sau  de preferat limoncello
Mod de preparare:
  1. Spalam caisele, le curatam de samburi si le feliem.
  2. Frecam untul cu zaharul pana se face spuma.
  3. Adaugam si ouale si mixam bine.
  4. Rasturnam peste oua, faina amestecata cu praful de copt si cu sarea.
  5. La sfarsit adaugam caisele si lichiorul.
  6. Incingem cuptorul la 175 de grade.
  7. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  8. Dam la cuptor pentru 40-45 de minute, pana se rumeneste si trece testul scobitorii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant