Competitia anuala Green Sugar Blogger 2016                             Incepand cu 1 mai 2016- Green Sugar ne invita la Green Sugar Blogger 2016, o competitie unde vom prajituri fara zahar.


 Conditiile sunt urmatoarele:


1. Sa pregatim la alegere o prajitura si o bautura(calda sau rece) dar musai indulcite cu Green Sugar.

2. Sa le fotografiem si sa le postam pe blogul personal si pe siteurile de socializare-Facebook, Instagram etc-, in perioada 16 mai-10 iunie 2016.
Sa folosim hastag-urile #greensugar, #greensugarblogger, #farazahar.Detalii despre Green Sugar:

Spre deosebire de alti indulcitori pe baza de stevie, Green Sugar este singurul de pe piata al carui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el sa nu modifice (cu amareala specifica steviei) gustul alimentelor in care este folosit, nici macar in urma procesului de gatire la temperaturi inalte. Astfel, puteti continua sa preparati prajiturile si sucurile preferate, fara teama de a compromite gustul original, bucurandu-va astfel de savoarea dulciurilor din copilarie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.

Green Sugar e o alternativa mult mai sanatoasa in raport cu alti indulcitori,  deoarece produsul  este o combinatie de produse naturale: extractul de Stevia si eritritolul, un zahar non-caloric obtinut prin fermentatie biologica. Aceasta combinatie ii confera atat gradul de dulce similar zaharului, dar cel mai important lucru este ca asigura un necesar zilnic de nutrienti antioxidanti si antiinflamatori. Exista studii clinice care arata ca extractul de Stevie si eritritolul, sunt agenti nutritivi puternic antioxidanti." Sursa:    http://greensugar.ro

Inscriere:In perioada 1 – 15 mai 2016, pentru a te inregistra la concurs trimite-ne un email la adresa concurs@greensugar.ro sau completeaza formularul de aici.
La inscriere, candidatii sunt rugati sa trimita sigla blogului sau fotografia proprie si link-ul propriului blog.Premii:


"Green Sugar ofera 3X:
CEL MAI PUTERNIC BLENDER PROFESIONIST DE PE PIATA – cu o putere de 1500W, care te va ajuta in bucatarie sa obtii cele mai fine fainuri si texturi de creme, unturi din seminte sau samburi, sosuri, supe creme, inghetate etc.
1 cos cu produse 100% naturale, marca Laboratoarele Remedia.
 distinctia Green Sugar Blogger 2016, pe care o poti afisa pe propriul blog!
*in plus, la editia a doua a Green Sugar Blogger 2017, castigatorii din acest an vor putea face parte din juriu!"Comentarii