miercuri, 20 aprilie 2016

Ficatei lionezi


Ingrediente:

  • 500g ficăței pui
  • sare
  •  piper
  • 3 linguri ulei
  • 100ml vin alb
  • 3 cepe mari



  • Mod de preparare:


    1. Spalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua.
    2. Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute.
    3. Intre timp tocam ceapa julien si o punem peste ei in tava.
    4. Amestecam si dam iar la cuptor pentru 10 minute.
    5. Dupa cele 10 minute punem si vinul peste ficatei si ceapa si mai lasam inca 15 minute cucuptor.
    6. Presaram patrunjelul tocat fin si servim cu cartofi la cuptor, cartofi natur sau piure.
    7. Eu ii prefer cu piure de cartofi.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


    ******************************************************************************************************************************************************************

    Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




    ***********************************************************************************