Tartino - Hochland bucuria gustului/ BUZZStore



                           




Inca o campanie Buzzstore.
 De aceasta data am primit spre testare branza topita Tartino.


Tartino este cel mai nou produs al celor de la HOCHLAND
Branza tartinabila Hochland Tartino este preparata din ingrediente naturale si are un ambalaj inovator si jucaus. Aceasta gama este compusa din trei sortimente: Natur, Rosii si Spanac, produsele sunt realizate din ingrediente naturale. 

A fost creata pentru a le aduce o nouă sursă de inspiraţie în bucătărie celor care îşi doresc să se bucure de sandvişuri savuroase.




În plus, Hochland Tartino are un ambalaj inovator in forma de tub, cu forme integrate: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modelează brânza diferit în funcţie de fiecare sortiment. Astfel, branza cu rosii are forma de trifoi, branza natur are forma de spaghetti si branza spanac are forma de steluta.

  Cu ajutorul acestora, atât părinţii, cât şi copiii pot crea sandvişuri inedite, pregătirea mesei devenind un motiv de bucurie pentru întreaga familie.
Pentru ca branzica Tartino de la Hochland contine numai ingrediente naturale, este bine sa va asigurati ca, odata deschis un tub cu branzica, acesta trebuie depozitat in frigider si consumat in cateva zile.
Eu am folosit-o si la aperitive nu numai la sandvisuri si mai exact: praz umplut cu Tartino cu rosii, vol-au-vent cu Tartino cu spanac si Tartino natur, barcute din apio sau ardei gras umplute cu Tartino.






Comentarii

Postări populare