vineri, 24 iulie 2015

Prajitura cu cocos, piscoturi si frisca


Ingrediente:
  • 300ml frisca lichida
  • 12piscoturi
  • 2 linguri zahar pudra
  • 200ml iaurt gras
  • 1 plic de gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri nunca de cocos rasa.
  • cubulete de fructe(caise, ananas).

Mod de preparare:

  1. Adaugam apa peste gelatina cat sa o acopere.
  2. Batem frisca bine si oprim intr-un pahar cateva linguri pentru ornat.
  3. Adaugam iaurtul si cele doua linguri de zahar pudra.
  4. Mixam bine si adaugam si zaharul vanilat.
  5. Punem gelatina pe baie de abur(sau la micounde) cat sa se dizolve granulele, avem grija sa nu fiarba!!!!
  6. Lasam sa se racesca putin si o adaugam peste frisca cu iaurt, adugam si cubuletele de fructe.
  7. Amestecam bine.
  8. Tapetam o tava de cozonac cu folie alimentara.
  9. Punem cateva linguri de compozitie pe fundul tavii si nivelam.
  10. Asezam un strat de piscoturi, un strat de crema si tot asa pana terminam crema, ultimul strat sa fie de crema.
  11. Dam tava la frigider pentru cateva ore.
  12. Scoate prajitura din tava, rasturnand-o pe un platou si o presaram pe toata suprafata cu nuca de cocos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************