Prajitura cu cocos, piscoturi si frisca
Ingrediente:
- 300ml frisca lichida
- 12piscoturi
- 2 linguri zahar pudra
- 200ml iaurt gras
- 1 plic de gelatina
- 2 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri nunca de cocos rasa.
- cubulete de fructe(caise, ananas).
Mod de preparare:
- Adaugam apa peste gelatina cat sa o acopere.
- Batem frisca bine si oprim intr-un pahar cateva linguri pentru ornat.
- Adaugam iaurtul si cele doua linguri de zahar pudra.
- Mixam bine si adaugam si zaharul vanilat.
- Punem gelatina pe baie de abur(sau la micounde) cat sa se dizolve granulele, avem grija sa nu fiarba!!!!
- Lasam sa se racesca putin si o adaugam peste frisca cu iaurt, adugam si cubuletele de fructe.
- Amestecam bine.
- Tapetam o tava de cozonac cu folie alimentara.
- Punem cateva linguri de compozitie pe fundul tavii si nivelam.
- Asezam un strat de piscoturi, un strat de crema si tot asa pana terminam crema, ultimul strat sa fie de crema.
- Dam tava la frigider pentru cateva ore.
- Scoate prajitura din tava, rasturnand-o pe un platou si o presaram pe toata suprafata cu nuca de cocos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************