sâmbătă, 6 iunie 2015

Tocanita de ciuperci cu mămăligă


Ingrediente:

  • 500g ciuperci
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 1 cutie de rosii in suc de rosii
  •  2-3 catei de usturoi 
  • verdeata
  •  sare si piper 


Mod de preparare:
  1. Tocam ciupercile, ardeii si ceapa.
  2. Sotam ciupercile.
  3. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate.
  4. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa.
  5. Lasam pe foc pana fierb toate ingredientele.
  6. La sfarsit adaugam usturoiul taiat felii subtiri si verdeata.
  7. Servim cu mamaliga.



2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************