vineri, 5 iunie 2015

Salata de fasole verde cu marar si usturoi



Ingrediente:
  • 1 borcan de 800g cu fasole verde fiarta
  • 2 catei usturoi
  • 1 lngurita otet
  • marar
  • ulei
  • piper

Mod de preparare:
  1. Rasturnam continutul borcanului cu fasole intr-o sita si lasam sa se scurga bine.
  2. Punem fasolea intr-un bol si asezonam cu sare si piper.
  3. Tocam mararul fin si il punem peste fasole.
  4. Zdrobim usturoiul si il punem si pe el peste fasole.
  5. Iar la final adaugam ulei si otet, dupa gust, dupa care amestecam usor cu o furculita, avand grija sa nu rupem prea rau fasolea.
  6. Dam la rece pentru o ora.
  7. Servim ca atare sau ca si garnitura pentru friptura.
Este de preferat sa profitam de legumele proaspete dar in lipsa de timp am preferat fasole deja fiarta din comert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************