Budinca de branza cu nuca de cocos si dulceata de cirese
Ingrediente:
- 250g branzica de vaci
- 100ml lapte
- 3 oua
- 3-4 linguri zahar sau mai mult pt cine vrea mai dulce
- 3-4 linguri fulgi de cocos
- 1 pastaie de vanilie
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 4 linguri gris
- 2 linguri faina alba
- 1 praf de copt
- stafide- optional
- un praf de sare
- unt pentru uns tava
- dulceata de cirese pentru ornat.
Mod de preparare:
- Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam energic.
- Inainte de asta pornim cuptorul si il setam la 180 de grade.
- ungem cu unt un vas de yena si rasturnam compozitia in el.
- Dam la cuptor pana se rumeneste bine.
- Desprindem budinca de pe marginea vasului cu un cutit si rasturnam budinca pe o farfurie.
- O lasam sa se raceasca si o taiem felii in forma de raza.
- Turnam pe toata suprafata dulceata de cirese si servim :).
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************