Budinca de branza cu nuca de cocos si dulceata de cirese



Ingrediente:

  • 250g branzica de vaci
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • 3-4 linguri zahar sau mai mult pt cine vrea mai dulce
  • 3-4 linguri fulgi de cocos
  • 1 pastaie de vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri faina alba
  • 1 praf de copt
  • stafide- optional
  • un praf de sare
  • unt pentru uns tava
  • dulceata de cirese pentru ornat.
Mod de preparare:

  1. Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam energic.
  2. Inainte de asta pornim cuptorul si il setam la 180 de grade.
  3. ungem cu unt un vas de yena si rasturnam compozitia in el.
  4. Dam la cuptor pana se rumeneste bine.
  5. Desprindem budinca de pe marginea vasului cu un cutit si rasturnam  budinca pe o farfurie.
  6. O lasam sa se raceasca si o taiem felii in forma de raza.
  7. Turnam pe toata suprafata dulceata de cirese si servim :).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant