Chiftelute de dovlecei cu telemea
Ingrediente:
- 500g dovlecei
- 2 oua
- 100 g branza telemea de vaca
- marar
- 5 linguri faina
- ulei
- piper
- sare.
Mod de preparare:
- Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoare
- Dam si branza telemea pe razatoare.
- Dovleceii ii lasam la scurs intr-o sita sau ii stoarcem.
- Peste dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, ouale si mararul tocat marunt si amestecam foarte bine.
- Adaugam faina,piperul si sarea.
- Le prajim la foc mediu si le rumenim pe ambele parti.
- Le scoatem din tigaie si le punem la scurs pe un servetel de hartie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************