joi, 28 mai 2015

Cascaval pane




Ingrediente:
  • 300 g cascaval
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper.


  1. Mod de preparare:
  2. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de circa 1 cm.
  3.  Se dau prin faina, ou batut si pesmetiar prin ou si la sfarsait pesmet.
  4. Se aseaza pe o farfurie si pune in congelator pentru minim o ora.
  5. Se incinge tigaia cu ulei si se rumenesc pe ambele parti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************