Pilaf de pui cu morcovi
- 1 pui
- 1 ardei gras
- 1 ceapa medie
- 2 morcovi
- 1 cana de orez
- 3 cani de supa de pui
- sofran
- sare si piper.
Mod de preparare:
- Spalam si portionam puiul.
- Il punem la fiert si il spumam pana se fierbe.
- Calim ceapa toacata pana devine lucioasa.
- Adaugam morcovii taiati rondele.
- Punem si cana de orez in cratita si lasam sa se caleasca 1 minut, amestecand continuu.
- Adaugam 3 cani de supa peste orez, asezam si carnea de pui in cratita.
- Potrivim de sare si piper.
- Punem capacul peste cratita si lasam sa fiarba la foc mic.
- Verificam periodic sa nu se lipeasca orezul.
- Se serveste cald, eventual cu patrunjel verde .
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************