Pilaf de pui cu morcovi





Ingrediente:
  •  1 pui 
  •  1 ardei gras
  •  1 ceapa medie
  •  2 morcovi
  •  1 cana de orez
  •  3 cani de supa de pui
  •   sofran
  •  sare si piper.
Mod de preparare:
  1. Spalam si portionam puiul.
  2. Il punem la fiert si il spumam pana se fierbe.
  3. Calim ceapa toacata pana  devine lucioasa.
  4. Adaugam morcovii taiati rondele.
  5. Punem si cana de orez in cratita si lasam sa se caleasca 1 minut, amestecand continuu.
  6. Adaugam 3 cani de supa peste orez, asezam si carnea de pui in cratita.
  7. Potrivim de sare si piper.
  8. Punem capacul peste cratita si lasam sa fiarba la foc mic.
  9. Verificam periodic sa nu se lipeasca orezul.
  10. Se serveste cald, eventual cu patrunjel verde .

Comentarii

Postări populare