marți, 17 martie 2015

Pilaf de pui cu morcovi





Ingrediente:
  •  1 pui 
  •  1 ardei gras
  •  1 ceapa medie
  •  2 morcovi
  •  1 cana de orez
  •  3 cani de supa de pui
  •   sofran
  •  sare si piper.
Mod de preparare:
  1. Spalam si portionam puiul.
  2. Il punem la fiert si il spumam pana se fierbe.
  3. Calim ceapa toacata pana  devine lucioasa.
  4. Adaugam morcovii taiati rondele.
  5. Punem si cana de orez in cratita si lasam sa se caleasca 1 minut, amestecand continuu.
  6. Adaugam 3 cani de supa peste orez, asezam si carnea de pui in cratita.
  7. Potrivim de sare si piper.
  8. Punem capacul peste cratita si lasam sa fiarba la foc mic.
  9. Verificam periodic sa nu se lipeasca orezul.
  10. Se serveste cald, eventual cu patrunjel verde .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************