Piftie de cocos
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
- Apa trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne
- Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.
- Luam de pe foc si scoatem carnea .
- O lasam sa se raceasca putin si o dezosam.
- In zeama ramasa se adauga dupa gust usturoiul pisat si sare daca mai este nevoie.
- Se strecoara indepartand legumele si usturoiul.
- Carnea se aseaza in forme peste ea punandu-se zeama .
- O lasam la rece pana se incheaga bine .
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************