Piftie de cocos







Ingrediente:
  • 1 cocos de tara
  • 2 morcovi
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • piper.


Mod de preparare:

  1.  Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
  2. Apa  trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne
  3. Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.
  4. Luam de pe foc si scoatem carnea .
  5. O lasam sa se raceasca putin si o dezosam. 
  6. In zeama ramasa se adauga dupa gust usturoiul pisat si sare daca mai este nevoie.
  7. Se strecoara indepartand legumele si usturoiul.
  8. Carnea se aseaza in forme peste ea punandu-se zeama .
  9. O lasam la rece pana se incheaga bine .





























Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe