Icre de fasole
Ingrediente:
- 400g fasole
- 2 foi de dafin
- 50ml apa in care a fiert fasolea
- 50 ml ulei de floarea soarelui
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa tocata marunt
- zeama de lamaie
- sare
- piper.
Mod de preparare:
- Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
- Fierbem fasolea cu foile de dafin.
- Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.
- Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea si cu uleiul.
- Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
- Potrivim de sare si piper.
- Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
- Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
- Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************