duminică, 22 martie 2015

Icre de fasole




Ingrediente:

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie 
  •  sare
  • piper.


Mod de preparare:

  1. Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.
  2. Fierbem fasolea cu foile de dafin.
  3. Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta. 
  4. Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea  si cu uleiul.
  5. Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.
  6. Potrivim de sare si piper.
  7. Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.
  8. Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.
  9. Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************