Trufe de ciocolata II


Ingrediente:

  • 500 grame ciocolata  amaruie
  • 300ml frisca lichida
  • 50g grame unt
  • 2 linguri miere
  • 80 ml whisky
  • cacao pentru ornat.


Mod de preparare:
  1. Incalzim frisca si adaugam peste ea ciocolata rupta in bucati cat mai mici.
  2. Omogenizam, dupa care se adauga mierea si whisk-ul.
  3. Amestecam bine.
  4. Lasam la racit si cand ajunge la temperatura camerei , adaugam untul si amestecam.
  5. Pe un fund de lemn sau chiar direct pe blatul din bucatarie presaram un strat generos de cacao.
  6. Din compozitia obtinuta luam cu lingurita, punem in cacao si formam bile.
  7. Le dam la rece 1-2h dupa care le putem servi.




















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant