Trufe de ciocolata II
Ingrediente:
- 500 grame ciocolata amaruie
- 300ml frisca lichida
- 50g grame unt
- 2 linguri miere
- 80 ml whisky
- cacao pentru ornat.
Mod de preparare:
- Incalzim frisca si adaugam peste ea ciocolata rupta in bucati cat mai mici.
- Omogenizam, dupa care se adauga mierea si whisk-ul.
- Amestecam bine.
- Lasam la racit si cand ajunge la temperatura camerei , adaugam untul si amestecam.
- Pe un fund de lemn sau chiar direct pe blatul din bucatarie presaram un strat generos de cacao.
- Din compozitia obtinuta luam cu lingurita, punem in cacao si formam bile.
- Le dam la rece 1-2h dupa care le putem servi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************