miercuri, 17 decembrie 2014

Pandispan cu visine






Ingrediente:


  • 4 oua
  • 6 linguri apa
  • 200g zahar
  • 250g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • esente
  • fructe
  • zahar pudra.




Mod de preparare:


  1. Batem spuma galbenusurile cu cele 6 linguri de apa rece.
  2. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana ce nu se mai simte zharul in compozitie.
  3. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le rasturnam peste galbenusuri.
  4. Cernem faina si o adaugam peste amestecul de oua.
  5. Amestecam si adaugam un plic de zhar vanilat si ce esenta doriti.
  6. Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
  7. Rasturnam compozitia de pandispan intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram fructele bine scurse de suc.
  8. Dam la cuptor pentru 30 de minute.
  9. Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra.
Putem folosi fructe proaspete, congelate sau din compot. De asemenea se mai pot folosi nuci sau stafide.






Un comentariu:

  1. I will probably be back again to browse much more, many thanks for the data.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************