Pandispan cu visine
- 4 oua
- 6 linguri apa
- 200g zahar
- 250g faina
- 1 plic zahar vanilat
- esente
- fructe
- zahar pudra.
Mod de preparare:
- Batem spuma galbenusurile cu cele 6 linguri de apa rece.
- Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana ce nu se mai simte zharul in compozitie.
- Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le rasturnam peste galbenusuri.
- Cernem faina si o adaugam peste amestecul de oua.
- Amestecam si adaugam un plic de zhar vanilat si ce esenta doriti.
- Preincalzim cuptorul la 180 de grade.
- Rasturnam compozitia de pandispan intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram fructele bine scurse de suc.
- Dam la cuptor pentru 30 de minute.
- Lasam sa se raceasca si presaram zahar pudra.
Putem folosi fructe proaspete, congelate sau din compot. De asemenea se mai pot folosi nuci sau stafide.
I will probably be back again to browse much more, many thanks for the data.
RăspundețiȘtergere