Budinca de cascaval
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 400g cascaval
- 4 oua
- 400ml lapte
- 150g unt
- 4 linguri faina
- 4 linguri pesmet
- piper
- sare.
Mod de preparare:
- Amestecam faina cu laptele pana se dizolva.
- Punem vasul pe foc si amestecam pana se ingroasa ca o smantana.
- Adaugam 125g unt si mai lasam pe foc 1 minut.
- Batem albusurile spuma tare.
- DUpa ce s-a racit sosul de faina, adaugam treptat galbenusurile, jumatate din cascavalul ras, spuna de albusuri, sare si piper.
- Ungem cu unt si tapetam cu pesmet o tavasi turnam compozitia.
- Presaram si restul de cascaval.
- Bagam vasul in cuptorul deja incins.
- Lasam circa 25 de minute la foc mediu, pana se rumeneste.
- Este excelenta calda dar merge si rece.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************