joi, 13 noiembrie 2014

Pleurotus cu usturoi si mamaliguta

Ingrediente:

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • piper
  • sare.






Mod de preparare:

  1. Curatam si spalam ciupercile.
  2. Le taiem fasii si le lasam putin la scurs.
  3. Incingem uleiul si punem ceapa tocata sa se inabuse.
  4. Adaugam ciupercile si le calim 5 minute.
  5. Punem si usturoiul taiat felii subtiri sau pisat.
  6. Adaugam sare si piper .
  7. Lasam pe foc pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca usor.
  8. Tocam patrunjelul si il presaram peste ciuperci.
  9. Servim cu mamaliga.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************