vineri, 22 august 2014

Pasta de rosii si ardei

Ingrediente:
  •  3 kg ardei gras
  •  1.5 kg rosii
  •  2 linguri sare 
  • piper negru macinat.
Mod de preparare:
  1. Spalam bine ardeiul gras si rosiile.
  2. Rosiile le oparim in apa fierbinte, le scoatem  din apa fierbinte si le punem intr-un vas cu apa cu gheata, dupa care  le decojim
  3. Curatam ardeiul gras de seminte si ii taiem felii
  4. Dam apoi rosiile si  ardeiul prin masina de tocat sau robot de bucatarie si punem sosul obtinut pe foc  timp de o ora si jumatate, de preferat intr-o cratita cu fund mai gros. 
  5. Adaugam sarea si piperul in timp ce fierbe. 
  6. Amestecam din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul vasului.
  7. Luam de pe foc si turnam in borcane sau sticlute curate si imediat le punem si capacele.
  8. Punem borcanele intr-o patura pana a doua zi pentru a se raci treptat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************