luni, 23 iunie 2014

Oua scotiene


Ingrediente:
  •  6 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 500g carnati proaspeti
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit.




Mod de preparare:

  1. Curatam ouale.
  2. Punem intr-o farfurie faina, in alta oul batut amestecat cu  si in alta pesmetul.
  3. Desfacem carnea din carnati si o amestecam cu patrunjelul verde tocat marunt si cu un ou.
  4. Ouale fierte le dam prin faina si le invelim cu amestecul de carne tocata. 
  5. Intindem in palma carnea,asezam  oul in palma peste carne si il acoperim.
  6. Bila obtinuta o dam mai intai prin ou apoi prin pesmet. 
  7. Punem uleiul la incins, intr-un vas cu diametru mai mic, pentru a sta ouale cat mai acoperite cu ulei.
  8. Le prajim pe toate partile si le scoatem pe un servetel pentru a scapa de surplusul de ulei.
  9. Le servim alaturi de salata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************