joi, 29 mai 2014

Tort cu frisca iaurt si capsuni

Ingrediente:

  • 500ml frisca lichida
  • 22piscoturi
  • 2 linguri zahar pudra
  • 400ml iaurt gras
  • 500g capsuni taiate felii sau cubulete
  • 1 plic de gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilat.

Mod de preparare:

  1. Adaugam apa peste gelatina cat sa o acopere.
  2. Batem frisca bine si oprim intr-un pahar cateva linguri pentru ornat.
  3. Adaugam iaurtul si cele doua linguri de zahar pudra.
  4. Mixam bine si adaugam si zaharul vanilat.
  5. Spalam capsunile, le feliem si le punem la scurs intr-o sita.
  6. Punem gelatina pe foc mic cat sa se dizolve granulele, avem grija sa nu fiarba!!!!
  7. Lasam sa se racesca putin si o adaugam peste frisca cu iaurt.
  8. Amestecam bine.
  9. Adaugam si capsunile si amestecam usor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************