joi, 17 aprilie 2014

Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor


Ingrediente:


  •  2 medalioane de crap
  •  1 cutie de rosii cubulete in suc de rosii
  •  1 lamaie
  •  10-15 masline de preferat fara samburi
  •  3 linguri de capere
  •  cimbru
  •  sare
  •  piper
  •  ardei iute
  •  3 catei de usturoi





Mod de preparare:

  1. Ungeti bine un vas de yenna sau un vad ceramic cu ulei de masline.
  2. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita.
  3. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper.
  4. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru proaspat.
  5. Adaugati rosiile din cutie, caperele si maslinele.
  6. Punem in tava si usturoiul taiat felii subtiri si ardei iute, taiat  felii sau fulgi de chilli.
  7. Introducem vasul in cuptorul preincalzit si il lasam cam 20 de minute la 200 grade Celsius.
  8.  In momentul servirii,mai stropiti peste cu putin suc de lamaie.
  9. Presarati patrunjel proaspat.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************