Ghiveci de legume cu orez-reteta de post
Ingrediente:
Mod de preparare:
Sursa:Liana
- 3 cepe mari
- 1 ardei capia rosu
- 1 conserva de rosii taiate in suc de rosii
- 2 cani de orez fiert
- 50ml de ulei
- patrunjel
- sare
- piper
- foaie de dafin.
Mod de preparare:
- Curatam, spalam si taiem legumele julien.
- Punem uleiul la incins intr-o cratita si adaugam ceapa si ardeiul tocate supa cum spuneam, julien:.
- Adaugam sare si piper si punem capacul.
- Din cand in cand amestecam sa nu se lipeasca .
- Cand s-au inmuiat legumele, adaugam si cutia de rosii.
- Lasam pe foc pana se formeaza un sos din rosii si adaugam cele doua cani de orez fiert.
- Mai lasam sa dea cateva clocote, dupa care stingem focul si presaram verdeata,
- Este excelent atat cald cat si rece.
Sursa:Liana
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************