joi, 13 martie 2014

Ghiveci de legume cu orez-reteta de post

 Ingrediente:

  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 conserva de rosii taiate in suc de rosii
  • 2 cani de orez fiert
  • 50ml de ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin.



 Mod de preparare:

  1. Curatam, spalam si taiem legumele julien.
  2. Punem uleiul la incins intr-o cratita si adaugam ceapa  si ardeiul tocate supa cum spuneam, julien:.
  3. Adaugam sare si piper si punem capacul.
  4. Din cand in cand amestecam sa nu se lipeasca .
  5. Cand s-au inmuiat legumele, adaugam si cutia de rosii.
  6. Lasam pe foc pana se formeaza un sos din rosii si adaugam cele doua cani de orez fiert.
  7. Mai lasam sa dea cateva clocote, dupa care stingem focul si presaram verdeata,
  8. Este excelent atat cald cat si rece.



Sursa:Liana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************