Palmieri din foietaj



Ingrediente:

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 150g zahar 
  • 1 lingura de scortisoara
Mod de preparare:




  1. Pe suprafata de lucru, presaram zahar amestecat cu scortisoara.
  2. Peste zahar intindem foietajul si il presam usor cu un sucitor dar fara a-l intinde. Facem acest lucru sa se preseze zaharul in aluat.
  3. Presaram pe toata suprafata foietajului zahar amestecat cu scrtisoara si rulam de la ambele capete, pana se intalnesc la mijlocul foietajului.
  4. Le taiem la o grosime de 1cm si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Le bagam in cuptorul incins la 200 de grade pret de 15 minute sau pana se rumenesc.
  6. Se scot din tava si se lasa la racit fara se se surapuna pentru ca se lipesc intre ele.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant