Palmieri din foietaj
Ingrediente:
- 1 foaie aluat de foietaj
- 150g zahar
- 1 lingura de scortisoara
Mod de preparare:
- Pe suprafata de lucru, presaram zahar amestecat cu scortisoara.
- Peste zahar intindem foietajul si il presam usor cu un sucitor dar fara a-l intinde. Facem acest lucru sa se preseze zaharul in aluat.
- Presaram pe toata suprafata foietajului zahar amestecat cu scrtisoara si rulam de la ambele capete, pana se intalnesc la mijlocul foietajului.
- Le taiem la o grosime de 1cm si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
- Le bagam in cuptorul incins la 200 de grade pret de 15 minute sau pana se rumenesc.
- Se scot din tava si se lasa la racit fara se se surapuna pentru ca se lipesc intre ele.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************