joi, 21 noiembrie 2013

Tocanita de ceapa cu pui

 
 
 
 
Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui
  • 1kg ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 2 linguri de pasta de tomate sau o cutie de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar/patrunjel.
  
 Mod de preparare:
  1. Portionam pulpele si le condimentam.
  2. Le prajim in ulei incins,pe ambele parti, apoi se scot si se pastreaza la cald.
  3. Tocam ceapa si ardeiul iar morcovul il dam pe razatoare si le calim in uleiul in care am prajit puiul.
  4. Amestecam des in cratita pentru a nu se lipi si lasam pe foc pana ceapa devine lucioasa.
  5. Adaugam carnea si pasta de tomate peste ceapa calita si completam cu apa cat sa acopere tot din oala.
  6. Lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade sosul.
  7. Asezonam cu marar sau patrunjel, dupa preferinta si servim  cu mamaliga(pentru cine consuma).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************