joi, 3 octombrie 2013

Sos de usturoi







Ingrediente:
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 praf sare 
  • 200ml ulei
  • 1 lingurita otet


Mod de preparare:
  1. Curatam usturoiul si il zdrobim.
  2. Il punem intr-un bol si il amestecam energic cu sarea apoi adaugam uleiul, putin cate putin si amestecam  continuu  in  aceeasi directie ca la maioneza, pentru ca exista riscul sa se taie. 
  3.  Cand incepe  sa semene cu o maioneza, adaugam lingurita de  otet si amestecam in continuare pana la terminarea uleiului.
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************