Pui cu cascaval





Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • usturoi granulat
  • boia dulce

Mod de preparare:
  1.  Feliem pieptul de pui ca pentru snitele.
  2. Il asezam intre doua bucati de folie alimentara de plastic si il batem usor.
  3. Il condimetam si il stropim cu ulei de masline, dupa care il tinem cel putin jumatate de ora la frigider.
  4. Dupa jumatate de ora, incingem o tigaie antiaderenta.
  5. Asezam puiul si il lasam pana este patruns bine pe o parte, dupa care il intoarcem si pe partea cealalta.
  6. Peste pui, pe partea deja rumenita, presaram cascaval din belsug.
  7. Din cauza temperaturii ridicate din tigaie,  cascavalul va forma o pelicula delicioasa.
  8. Il scoatem pe o farfurie si il servim cald.
  9. Noi il servim cu salata.










Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant