Pui cu cascaval
- 1 piept de pui dezosat
- 200g cascaval ras
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- usturoi granulat
- boia dulce
Mod de preparare:
- Feliem pieptul de pui ca pentru snitele.
- Il asezam intre doua bucati de folie alimentara de plastic si il batem usor.
- Il condimetam si il stropim cu ulei de masline, dupa care il tinem cel putin jumatate de ora la frigider.
- Dupa jumatate de ora, incingem o tigaie antiaderenta.
- Asezam puiul si il lasam pana este patruns bine pe o parte, dupa care il intoarcem si pe partea cealalta.
- Peste pui, pe partea deja rumenita, presaram cascaval din belsug.
- Din cauza temperaturii ridicate din tigaie, cascavalul va forma o pelicula delicioasa.
- Il scoatem pe o farfurie si il servim cald.
- Noi il servim cu salata.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************