Pere in vin
Ingrediente:
- 4 pere
- 750 ml vin rosu
- 1 lamaie
- 1 baton scortisoara
- 150 g zahar
- 2 cuisoare
Mod de preparare:
- Curatam perele de coaja si le punem oala cu vin in care am pus scortisoara, zaharul, cuisoarele si jumatate de lamaie.
- Punem oala pe foc mic, acoperita cu un capac.
- Dupa 10-15 minute scoatem batonul de scortisoara, lamaia si cuisoarele si le lasam sa fiarba 1 ora.
- Dupa o ora le scoatem pe un platou iar vinul il lasam in continuare la fiert pana ajunge la consistenta de jeleu.
- Le servim alaturi de sosul de vin sau cu frisca.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************