Compot de visine

Stiu ca a trecut sezonul visinelor, dar trebuia postata si retata asta, asa ca iat-o :)
Ingrediente:
  • visine
  • zahar
  • apa

Mod de preparare:
  1. Spalam si sterilizam borcanele.
  2. Spalam fructele si indepartam coditele.
  3. Punem in fiecare borcan cate fructe dorim si 2 linguri de zahar.
  4. Adaugam apa fierbinte, punem capacul si agitam putin.
  5. Asezam borcanele intr-o tava si le bagam in cuptorul caldut.
  6. Setam temperatura la 180 max. 200 de grade.
  7. Din momentul in care incepe sa clocoteasca, lasam sa dea cateva clocote si inchidem cuptorul.
  8. Lasam sa se raceasca in cuptor sau le invelim in paturi si lasam pana se racesc.
  9. Le depozitam in camara.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant