Rosii taiate conservate in suc de rosii





Ingrediente:
  • rosii
  • suc de rosii
  • sare


Mod de preparare:

  1. Intr-un vas cu apa clocotita punem rosiile pentru cateva secunde.
  2. Le scoatem de acolo si le punem intr-un vas cu apa cat mai rece, in felul acesta se decojesc foarte usor.
  3. Taiem rosiile decojite in sferturi si le asezam in borcane spalate si sterilizate.
  4. Adaugam suc de rosii cald pe care il putem prepara dand rosiile prin masina de tocat, avand atasat acel dispozitiv pentru rosii, il punem la fiert cu putina sare, dupa care il adaugam peste rosiile noastre decojite 
  5. Amestecam rosiile in borcan pentru a elimina toate bulele de aer.
  6. Infiletam capacul foarte bine, verificam sa nu rasufle si asezam borcanele intr-o tava la cuptor la 180de grade pana incep sa clocoteasca.
  7. NU scoatem borcanele din cuptor pana nu s-au racit complet.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe