miercuri, 25 septembrie 2013

Bezele



Ingrediente:
  • 4 albusuri
  • un varf de lingurita de sare
  • 220g zahar

 Mod de preparare:
  1. Incalziti cuptorul la  temeratura  110 grade C (foc mic).
  2. Separam ouale si punem albusurile in vasul de la mixer si mixati.
  3. Adaugati un praf de sare si mixati in continuare, pana spuma se intareste.
  4. Adaugati zaharul in ploaie, pentru inceput 2 linguri si continuati sa mixati pana se topeste tot.
  5. Adaugam inca doua linguri si tot asa pana se termina zaharul.
  6. Este foarte important sa nu adaugam alt zahar inainte ca cel din albusuri sa se fi topit.
  7. Este gata atunci cand compozitia este lucioasa si nu curge.
  8. Compozitia o punem intr-un posh  cu forma de stea sau le modelam luand compozitie cu lingurita si punem pe hartia de copt.
  9. Bezele le coacem la 110 grade pentru cel putin o ora si jumatate.
  10. Pastram usa cuptorului intredeschisa cu ajutorul unei linguri de lemn.
  11. Cand sunt gata, inchidem focul si lasam tava in cuptor sa se raceasca treptat.
  12. Eu le-am lasat prea mult in cuptor si au iesti un pic(mai mult :P) colorate.:))



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************