Tarta cu branza, ceapa verde si rosii
Ingrediente:
- 400g foietaj
- 350g branza
- 2 linguri smantana
- 2 legaturi ceapa verde
- 3 oua
- piper
- 3 rosii
- 1 lingura gris
- Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider.
- Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul.
- Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul.
- Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul.
- Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
- Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************