Lasagna- varianta mea

Ingrediente:
  • un morcov
  • 100g telina
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600g carne tocată asortată (porc şi vită)
  • 500 g suc de rosii
  • 2 lingurite de oregano
  • sare 
  •  piper

  
Mod de preparare: 

  1.  Tocam marunt ceapa si usturoiul iar morcovul si telina le dam prin razatoare.
  2. Calim legumele in cele 2 linguri de ulei 2-3 minute, amestecand continuu sa nu se lipeasca.
  3. Adaugam carnea tocata si se amesteca bine sa se marunteasca.
  4. Turnam sucul de rosii, adaugam si condimentele si lasam sa fiarba timp de o ora cu capac deasupra.
  5. Amestecam din cand in cand si mai adaugam apa daca este prea gros sosul. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant