marți, 25 iunie 2013

Compot de cirese pentru iarna




Ingrediente:
  • cirese
  • zahar
  • apa

Mod de preparare:
  1. Spalam si sterilizam borcanele.
  2. Spalam fructele si indepartam coditele.
  3. Punem in fiecare borcan cate fructe dorim si 2 linguri de zahar.
  4. Adaugam apa fierbinte, punem cpacul si agitam putin.
  5. Asezam borcanele intr-o tava si le bagam in cuptorul caldut.
  6. Setam temperatura la 180 max. 200 de grade.
  7. Compotul nostru este gata din momentul in care incepe sa clocoteasca.
  8. Lasam sa dea cateva clocote si inchidem flacara la cuptor.
  9. Lasam sa se raceasca in cuptor sau le invelim in paturi si lasam pana se racesc.
  10. Le depozitam in camara. 

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************