Luna acesta in cadrul Provocarii secrete gazduite de Lili, mi-a fost repartizat blogul
Ingrediente:
"Bucataritul" de la necesitate la hobby" de unde am ales reteta de Chilli con carne.
- 500g carne tocata de pui
- 1ceapa mai mare sau 2-3 mai mici
- 2 morcovi mici
- jumatate de ardei gras
- 2 linguri sos de rosii
- 1 cutie de fasole neagra sau rosie
- 2 linguri ulei
- 1-2 ardei iuti sau praf de chilli
- 1/4 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita sumac
- 1/4 lingurita condiment pentru pui
- sare.
Mod de preparare:
- Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Adaugam peste ea ardeiul taiat cubulete mici si morcovii dati pe razatoare.
- Le lasam sa se caleasca usor, adaugam carnea si condimentele.
- Maruntim carnea amestecand bine cu o spatula de lemn.
- Cand carnea este bine facuta adaugam fasolea boabe cu tot cu lichidul din conserva si mai adaugam si sosul de rosii.
- Adaugam sare si ardei iute dupa gust.
- Mai lasam la foc mic cam 5 minute.
- Se serveste fierbinte cu lipie.
Place , place , place ...
RăspundețiȘtergere