luni, 24 iunie 2013

Cartofi noi la cuptor cu carnaciori si ceapa verde



Ingrediente:
  • 1kg cartofi noi mai mici
  • 4 carnaciori
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • marar
  • sare
  • piper.





Mod de preparare:


  1. Spalam foarte bine cartofii si ceapa verde.
  2. Tocam ceapa verde nu foarte fin si o adaugam peste cartofi, i preuna cu uleiul de masline, mararul si condimentele.
  3. Amestecam bine si punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se inmoaie cartofii si se rumenesc usor.
  4. Daca folosim cartofi mai mari ii taiem in doua sau in patru parti.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************