Cartofi noi la cuptor cu carnaciori si ceapa verde
Ingrediente:
- 1kg cartofi noi mai mici
- 4 carnaciori
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 linguri ulei de masline
- marar
- sare
- piper.
- Spalam foarte bine cartofii si ceapa verde.
- Tocam ceapa verde nu foarte fin si o adaugam peste cartofi, i preuna cu uleiul de masline, mararul si condimentele.
- Amestecam bine si punem amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se inmoaie cartofii si se rumenesc usor.
- Daca folosim cartofi mai mari ii taiem in doua sau in patru parti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************