Penne Quatro Formaggi




Ingrediente:

  •  500 grame de penne -eu folosesc Barilla
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură mare de unt
  • 400 grame de smântână
  • 100 grame de gouda
  • 200 grame de parmezan
  • 100 grame de mozzarela
  • 100 grame de gorgonzola
  • sare
  • piper .

Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Topim, intr-o tigaie untul cu uleiul de masline, adaugam smantana, sare si piper.
  3. Dam pe razatoarea fina gouda, mozzarela si parmezanul iar gorgonzola o maruntim.
  4. Oprim 1-2 linguri de parmezan ras iar restul se amesteca cu celelalte tipuri de branzeturi si se adauga in tigaie.
  5. Lasam pe foc aproximativ 10 minute la foc mic si amestecam incontinuu.
  6. Adaugam sosul de branzeturi peste pastele scurse.
  7. Inainte de a servi presaram parmezan ras.
  8. Se mai poate adauga putin oregano odata cu piperul (pentru cine doreste).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant