vineri, 10 mai 2013

Paste cu sos pesto


Ingrediente:
  • 400 g paste
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 g seminte pin
  • 1 catel usturoi
  •  busuioc proaspat
  • 100 g parmezan ras
  • sare
 

 Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Intre timp, curatam usturoiul, spalam busuiocul si desfacem frunzele de pe crengute.
  3. Punem busuiocul, usturoiul si semintele de pin intr-un blender desi de preferat ar fi intr-un mojar(pt cine are)
  4. Amestecam cateva secunde pana se transforma totul intr- pasta, adaugam si uleiul de masline putin cate putin iar la final o lingura de parmezan ras.
  5. Punem o lingura de unt intr-o tigaie, adaugam sosul pesto si pastele fierte si scurse  foarte bine de apa.
  6. Lasam pastele pe aragaz, la foc mic, in jur de  3 minute.
  7. Le servim  cu restul de parmezan ramas.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************