Drob de pui



Ingrediente:


  • 300 gr ficat de pui
  • 500 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 7 oua crude+ 1 ou batut pentru uns.
  • sare,piper








Mod de preparare:
  1. Spalati ficatul si carnea de pui,apoi le puneti la fiert in oale separate.Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt.
  2. Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa,usturoiul,patrunjelul si mararul. Puneti totul intr-un vas incapator si adaugati ouale batute, sarea si piperul.
  3. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei, rasturnati compozitia, nivelati si turnati ou batut.
  4. Dati la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 60 minute sau pana cand este rumenit frumos deasupra




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Dulceata de cirese cu zahar gelifiant