Drob de pui
- 300 gr ficat de pui
- 500 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)
- 4 legaturi ceapa verde
- 1/2 legatura usturoi verde
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 7 oua crude+ 1 ou batut pentru uns.
- sare,piper
Mod de preparare:
- Spalati ficatul si carnea de pui,apoi le puneti la fiert in oale separate.Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt.
- Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa,usturoiul,patrunjelul si mararul. Puneti totul intr-un vas incapator si adaugati ouale batute, sarea si piperul.
- Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei, rasturnati compozitia, nivelati si turnati ou batut.
- Dati la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 60 minute sau pana cand este rumenit frumos deasupra
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************