joi, 2 mai 2013

Drob de legume



Ingrediente:

  • 300 gr. ciuperci proaspete Champignon
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi rasi
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 cepe
  • 4 catei  de usturoi
  • 4 linguri gris
  • 5 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare şi piper după gust.
Mod de preparare:
  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Morcovul si dovlecelul le dam pe razatoare, iar pe celelalte le tocam marunt.
  3. Intr-o cratita adaugam  cele doua linguri de ulei de masline si calim cipercile si morcovii, adaugam si dovleceii si lasam pe foc pana se inmoaie putin.
  4. Adaugam ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul, potrivim de sare si piper si adaugam ouale batute si grisul si amestecam bine.
  5. Ungem o tava de chec sau forme de aluminiu de unica folosinta cu ulei, presaram pesmet si punem compozitia de drob. 
  6. Eu am pus in fiecare forma cate un ou de prepelita. 
  7. Se serveste cald cat si rece.
Este mult mai gustos cu ceapa si usturoi verde.

Un comentariu:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************