Tocanita de pui
Ingrediente:
- 4 pulpe
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras rosu
- 200 g rosii cherry
- patrunjel verde
- sare
- piper.
Piure:
- 3 cartofi mari
- 50 g unt
- 2 linguri parmezan ras
- 1 lingurita delikat
- sare
Mod de preparare:
- Prajim carnea de pui bine pe ambele parti, dupa care o scoatem din cratita si punem la calit in uleiul ramas, ceapa si ardeii tocati cubulete.
- Calim legumele pana se inmoaie, dupa care adaugam carnea si completam cu apa cat sa o acopere .
- Dupa aproximativ 20 de minute adaugam rosiile, lasam sa fiarba pana scade putin sosul si carnea este fiarta.
- Presaram patrunjelul tocat fin
- Intre timp punem la fiert si cartofii curatati si taiati felii potrivite.
- Cand sunt gata ii scurgem de apa in care au fiert, ii pasam cu putin unt, in final adaugam parmezanul ras si amestecam bine.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************