duminică, 28 aprilie 2013

Mamaliga cu branza de burduf la cuptor


Ingrediente:

  • branza de burduf  aproximativ  300 g
  • 4 oua
  • unt pentru tapetat vasul
  • 50 g cascaval 
  • piper
  • mamaliga fierbinte
  • carnati sau kaizer
  • 1 fir de ceapa verde.


Mod de preparare:
  1. Preparam mamaliga ca aici.
  2. Cand mamaliga este inca fierbinte, ungem un vas de yena cu unt.
  3. Asezam un strat de mamaliga unul de  branza de burduf peste care presaram felii de carnat sau kaizer si iar mamaliga.
  4. Facem 4 adancituri in stratul de mamaliga de  deasupra si spargem in fiecare cate un ou.
  5. Presaram feliute de carnat sau kaizer.
  6.  Deasupra radem cascaval si presaram ceapa verde tocata si putin piper.
  7. Dam vasul la cuptor 10 - 15 minute, apoi portionam si servim fierbinte cu o lingura de smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************